Topp 5 ting å gjøre i Fond du Lac, USA

Fond du Lac er en by i Fond du Lac County , Wisconsin , USA. Navnet er fransk for Bottom of the Lake, navngitt som sådan på grunn av beliggenheten i bunnen (sørenden) av Lake Winnebago. Befolkningen var 43.021 ved folketellingen i 2010.
Restauranter i Fond du Lac

1. Lakeside Park

Lighthouse Drive, Fond du Lac, WI 54935 +1 920-322-3460

Utmerket - 71 %

God - 26 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 207 anmeldelser

Denne parken ligger ved bredden av innsjøen Winnebago, og inkluderer et fyrtårn, en liten fornøyelsespark og en dyrehage.

Anmeldt av willie35 - Dyer, Indiana

Dette er en vakker park med et fyrtårn, et lite tog for barn, en karusell og mange flotte broer. Riktignok var vi her på en perfekt dag på høsten, men med mindre du var i regnskyll, kan jeg ikke forestille meg at du ikke ville ha det gøy og ta dusinvis av bilder.

2. Wild Goose State Trail

382 W Rolling Meadows Dr, Fond du Lac, WI 54937-9167

Utmerket - 59 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 12 anmeldelser

Anmeldt av AmosRedux - Oshkosh, Wisconsin

Denne stien tar deg gjennom East Central landlige Wisconsin. Den har få fasiliteter. Det mest tilgjengelige toalettalternativet er 'den grønne døren.' The Wild Goose er en av 15 stier i Wisconsin med en gjennomsnittlig lengde på 30 miles som passer for hybridsykler. De fleste av disse løypene krever kjøp av et løypepass, selv om det eneste stedet du sannsynligvis vil bli spurt om bevis på et pass er i Madison. Bare tre av disse stiene er 100 % asfaltert: Oak Leaf i Milwaukee, Interurban som forbinder med Oak Leaf og går nordover til Sheboygan, og en i Vilas County. The Root River Trail i SE Minnesota og The Fox River Trail i NE Illinois er 30 mil pluss stier som er 100% asfaltert og har mange fasiliteter. Wisconsin har gjort en god jobb med å konvertere jernbanesenger til stier hvis du ikke har noe imot å sykle på preparert pukk.

3. Barnemuseet i Fond du Lac

75 W Scott St, Fond du Lac, WI 54935-2342 +1 920-929-0707

Utmerket - 51 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 29 anmeldelser

Barnemuseet i Fond du Lac er et sted hvor oppdagelser og nysgjerrighet bringes til live gjennom en berørbar læring-ved-gjøre-atmosfære designet for å fremme kreativitet og en lidenskap for livslang læring. I et barnemuseum leker, lærer og har barn og voksne det gøy sammen.

Anmeldt av 532saraha - Oshkosh, USA

Vi har hatt glede av dette museet i årevis både på deres opprinnelige plassering og deres nye større plassering. Mange morsomme ting for barna å gjøre og mange lyse farger og fantasifulle ting for å holde sansene i gang.

Sønnen min var sist der i en alder av 6 ... Jeg følte det forrige gang at vi hadde vokst litt ut av plassen. Det er definitivt mer rettet mot yngre barn. Fra 3-5 år elsket han det. Jeg tror ikke vi kommer tilbake igjen med mindre de introduserer flere ting for neste aldersgruppe.

4. Historisk Galloway House and Village

336 Old Pioneer Rd, Fond du Lac, WI 54935-6126 +1 920-922-1166

Utmerket - 44 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 7 anmeldelser

Anmeldt av MinnesotaRobin - Saint Paul, Minnesota

Full avsløring: Jeg har besøkt historiske museer over hele landet. Så på den ene siden rapporterer jeg med en viss autoritet fra å se mange lignende museer. På den annen side er jeg en sånn person som ville besøkt historiske museer. :)

En type historiemuseum søker etter noen få representative antikke gjenstander for å illustrere hver epoke eller sted over et bredt spekter av historien. Dette er ikke et slikt museum.

The Galloway House and Village består av ting som folk har verdsatt gjennom hele livet og deretter donert for andre å nyte. Det er eklektisk og har unike samlinger og antikviteter.

Galloway Mansion ble donert. Flere av landsbyens bygninger ble brakt til stedet, inkludert skolehuset. Thornton-biblioteket hedrer Ray Thornton som donerte sin fotosamling og utstyr. Det er pilspisssamlinger, et fungerende trykkeri, pionerkjøkkengryter, vakre dyner og en beverfrakk.
En uvanlig samling er Trench Art - mer enn 50 utskårne skallhylstre produsert av soldater som bruker lett tilgjengelige brukte hylstre. De er uhyggelig vakre; verket er ikke graffiti, men faktisk skulptur og pregede detaljer.


Landsbyen er bemannet av medlemmer av historisk samfunn som kan faget sitt godt. Utstillingene er godt dokumentert med skilting og detaljerte forklaringer.

Kort sagt, dette museet er uvanlig og tiltalende for alle aldre. Det vil ta minst 2 timer å komme seg gjennom.

5. Mascoutin Valley State Park Trail

N6989 Rolling Meadows Dr, Fond du Lac, WI 54937-9728

Utmerket - 25 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - femti%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 4 anmeldelser

Anmeldt av AmosRedux - Oshkosh, Wisconsin

Mascoutin Valley State Park Trail har to segmenter. Man går fra Fond du Lac til Rosendale. Den andre går fra Ripon til Berlin. Akk, de to henger ikke sammen. Vi syklet sistnevnte i dag. Det er omtrent 12 mil. Overflaten er pukk og er i grei stand med tanke på at det er en flerbruksløype. Trær langs det meste av stien beskytter deg mot sommersol og vind. Det er ingen fasiliteter noe sted i dette segmentet. Høyden er minimal. Det er benker spredt over hele stien i tilfelle du trenger å hvile.