Topp 5 vinturer og smaksprøver i Granite Belt, Queensland

Oppdag de beste tingene å gjøre i Granite Belt, Australia, inkludert Granite Highlands Maxi Tours, Stanthorpe Tours, Filippo's Tours, Wine Discovery Tours, Royal Tour Oz.
Restauranter i Granite Belt

1. Granite Highlands Maxi Tours

Utmerket - 88 %

God - 8 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 208 anmeldelser

  Granite Highlands Maxi Tours

Stanthorpe Winery Tours for alle! Bli med oss ​​på våre morsomme og informative turer gjennom granittbeltet – prøv fra en rekke prisvinnende viner og lær mer om vår flotte region! Vi setter vår ære i å tilby deg vennlig, landlig gjestfrihet, når vi besøker vingårder fra et utvalg av over 45 kjellerdører. Din glede av turene våre er viktigst for oss, og vi ser frem til å sikre at opplevelsen din av Granite Belt-vingårdene er lykkelig. Luftkondisjonerte, komfortable og moderne turbusser sikrer deg en jevn tur hele veien. Rullestolvennlig buss nå tilgjengelig!

2. Stanthorpe Tours

Utmerket - 94 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 85 anmeldelser

  Stanthorpe Tours

Stanthorpe Tours spesialiserer seg på private dags- og halvdags vin- og matturer rundt Stanthorpe og Granite Belt-regionen. Våre kjøretøy kan huse et par som ønsker en intim tur, opptil en gruppe på 10 familie eller venner. Vi vil transportere deg komfortabelt over dette vakre uoppdagede vinlandet for en fantastisk og morsom dag ute. Ta inn det vakre landskapet i full luksus og la oss ta vare på alt mens du nyter boutique-vingårder, oppdager magiske steder og møter uforglemmelige karakterer. Stanthorpe Tours er det perfekte valget for den perfekte dagen ute.

3. Filippos turer

Utmerket - 92 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 185 anmeldelser

  Philip's Tours

Stanthorpe Tours med Filippos, turspesialistene, er for folk som liker god vin, god mat og en flott dag ute på granittbeltet nær Stanthorpe. Oppdag de berømte vingårdene, håndverksbryggeriet og spesielle steder av interesse, mens du nyter godt selskap, gamle og nye venner. Alle sjåførene våre er høflige og kunnskapsrike i Stanthorpe South East Queensland-området. Vi er basert i et område sentralt i flere nasjonalparker, over 100 spesialiserte overnattingstjenester, over 50 vinprodusenter og mange produsenter av fersk frukt og grønnsaker. Ved å reise med en Filippos-tur kan du være sikker på å se det beste av det som tilbys.

4. Wine Discovery Tours

Utmerket - 99 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 99 anmeldelser

  Wine Discovery Tours

Wine Discovery Tours tilbyr en personlig omvisning i den unike vinregionen Granite Belt, med fokus på kundeservice, luksus og komfort. Nyt å smake på de karakteristiske vinene fra granittbeltet, mens du nyter det vakre landskapet og lærer litt om hva som gjør denne regionen unik. Slapp av, slapp av i komfort og overlat kjøringen til oss. Vår klasseledende Volkswagen Multivan har sitteplasser for 6 passasjerer med tri-sone klimaanlegg, tonede vinduer og doble bredtilgangsdører, noe som sikrer en romslig og komfortabel tur. Nyt en flott dag ute med venner, eller overrask noen spesiell med en intim tur bare for to.

5. Royal Tour Oz

  Royal Tour Oz

Madcap Tour Of the Granite Belt With Self Styled Hrh Crown Prince Kingdom Of Morebronzier Fun Luxury Food Wine Produce Scenery And Thearter vi er den eneste komedie MUSIKK MAT OG VIN-turné i Queensland