Topp 6 sushimat i Drammen, Østlandet, Norge

Oppdag restauranter som tilbyr den beste sushimaten i Drammen, Østlandet, Norge. Drammen er en by i Buskerud, Norge. Havne- og elvebyen Drammen ligger sentralt i den østlige og mest befolkede delen av Norge. Drammen er hovedstaden i Buskerud fylke.
Ting å gjøre i Drammen

6. Katana Sushi

Guldlisten 35, Drammen 3048 Norway Japansk, Sushi Ta ut +47 21 64 09 18 http://katanasushi.no Mat Service Verdi
Totalvurderinger

3 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av Lilli E

Bestemte meg for å stikke innom for å prøve sushi en dag, da jeg var på kjøpesenteret. Men dette er seriøst den verste jeg noen gang har smakt. Veldig mange komponenter, smaksmessig. Ikke bra.Beste barmat nær Drammen, Østlandet, Norge

5. Osaka Sushi Drammen

Vaarveien 20, Drammen 3024 Norway Japansk, Sushi +47 32 82 08 05 http://osakasushi.no/

Anmeldt av turspurv

Dette har blitt familiens stamsted for sushi takeaway. Har handlet her mange ganger. Ca. 99 av 100 kjøpte biter smaker godt og er av god kvalitet. Langt fra superfancy, men det funker! Prisene er akseptable, og bør holdes der. Anbefales!

Mest populær skandinavisk mat i Drammen, Østlandet, Norge

4. Wasabi Sushi

Engene 4, Drammen 3015 Norway Sushi Lunsj middag +47 32 82 08 08 http://www.wsd.no/

Anmeldt av TranFamilyNorway

Vi fikk en kupong fra Lets Deal. De har også kupong på nettsiden deres. Med rabatter er prisene gode. Deres ordinære pris er litt høy sammenlignet med andre alternativer i Drammen, spesielt fordi det er et typisk take-away sted. Det er begrenset med sitteplasser og restaurantområdet er lite. Ingen servitører og lang ventetid på grunn av mangel på personale. Sushi er ok. Ris kan være mer klissete. Hvit fisk og sashi kunne vært mer fersk. Sausen er litt for salt. Laksen er imidlertid frisk og velsmakende. Med en kupongpris er den generelle vurderingen 4* og verdt et besøk. Med ordinære priser vil totalvurderingen være 3* og jeg vil anbefale å finne et annet sted. Sentralt plassert i Drammen sentrum. Parkeringsplasser rett utenfor.

Topp 9 asiatisk mat i Drammen, Østlandet, Norge

3. Nr 1 Sushi

Tollbugata 11, Drammen 3044 Norway Japansk, Sushi +47 32 82 38 85 http://no1sushi.no/ Mat Service Verdi
Totalvurderinger

4 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Leon_Norway

Jeg har bestilt take-away her mange ganger, og aldri blitt skuffet. Det er ikke de mest spennende rettene, men ganske standard sushi vil jeg si. Men pris/ytelse er bra, og med en veldig jevn kvalitet kommer jeg stadig tilbake. Når du vil ha mer spennende ting, er Raw Sushi mitt valg.

Mest populær middelhavsmat i Drammen, Østlandet, Norge

2. Jeg Thai

Raadhusgata 2 1st Floor of Torget Vest, Drammen 3016 Norway Kinesisk, bar, sushi, asiatisk, thai, pub Lunsj middag [e-postbeskyttet] +47 401 89 826 http://www.yothai.no

Yo-Thai er en autentisk thaimat og sushi fusion restaurant med base i hjertet av Drammen. Kjøkkensjefen vår er fra Nord-Thailand og han har hatt erfaring fra flere land rundt om i verden som 30 år i Tokyo.

Anmeldt av Adventures67

Veldig god sushi og thaiinspirert mat. Har både spist der og handlet Take away. Hyggelig betjening og priser. Byens beste sushi? Ja, mener vi.

Beste europeiske mat nær Drammen, Østlandet, Norge

1. Land of Asia Cuisine

Grønland 40, Drammen 3045 Norge Sushi, asiatisk Lunsj middag Reservasjoner, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Bordservering, Barnestoler tilgjengelig [e-postbeskyttet] +47 32 83 32 28 http://www.zemias.no Mat Service Verdi
Totalvurderinger

4 basert på 108 anmeldelser

Anmeldt av EiWiSu

Jeg har hatt forretningslunsj på denne restauranten ved flere anledninger, og det er en suksess hver gang. De har en interessant meny for å tilfredsstille forskjellige preferanser fra varmt til kaldt, krydret til mildt, rått til kokt. Det er asiatisk fusjon og perfekt for forretningslunsj eller middag med venner. Maten er velsmakende og godt sammensatt, og den presenteres på en appetittvekkende måte. Kan anbefales!

Østlandet, Norge Matguide: 3 Fast Food Must-Eat restauranter og gatematboder i Drammen