Topp 7 utendørsaktiviteter i Colwyn Bay, Wales

Oppdag de beste tingene å gjøre i Colwyn Bay, Storbritannia, inkludert skreddersydde turer i Nord-Wales, Colwyn Bay vannsport, Colwyn Bay til Llandudno, Welsh Mountain Zoo, Colwyn Bay Beach, Dan's Den Wheeled Play Area, Porth Eirias Waterfront Complex.
Restauranter i Colwyn Bay

1. Skreddersydde turer i Nord-Wales

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 17 anmeldelser

  Skreddersydde turer i Nord-Wales

Hvorfor bestille en privat guidet tur med skreddersydde turer? Nord-Wales er et flott sted å komme på besøk! Det er en region gjennomsyret av historie, kultur, tradisjon, legender og kan skryte av noe av det vakreste landskapet i Storbritannia; ikke rart Lonely Planet kåret det til et av de ti beste stedene i verden å besøke! Len deg tilbake, slapp av og nyt! En privat guidet tur er ganske enkelt den beste måten å oppleve høydepunktene i Nord-Wales. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøre bil eller prøve å finne steder av interesse eller parkering; overlate alt til oss. Bare len deg tilbake, slapp av og nyt den vakre utsikten mens vi tar deg med på en reise for å utforske kulturen, historien og den naturlige skjønnheten i Nord-Wales. Ikke gå glipp av noe! Her på Bespoke Tours forstår vi at dette kan være den eneste anledningen du besøker vår vakre region, og vi vil at du skal få den beste opplevelsen i Nord-Wales. Så la oss veilede deg og hjelpe deg med å gjøre turen til Nord-Wales til en opplevelse å huske!

2. Colwyn Bay vannsport

Utmerket - 90 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 68 anmeldelser

  Colwyn Bay vannsport

Vi er et RYA-tilknyttet treningssenter som spesialiserer seg på jolle- og flerskrogsseiling, nybegynner- og middels windsurfing og nivå 1,2 og kurs i Safety Boat Powerboat. Med en flåte på over 50 fartøyer inkludert kajakker, kanoer og stand up padlebrett som alle er tilgjengelige for utleie for deg.

3. Colwyn Bay til Llandudno

Eirias Park, Colwyn Bay LL29 Wales +44 1492 209474

Utmerket - 44 %

God - 56 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 16 anmeldelser

4. Welsh Mountain Zoo

Colwyn Bay LL28 5UY Wales +44 1492 532938 http://www.welshmountainzoo.org/find-us

Utmerket - 41 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 2017 anmeldelser

Denne dyrehagen har et bredt spekter av sjeldne og truede dyr fra hele verden.

Anmeldt av janeisobeld

Jeg fant Welsh Mountain Zoo fengslende og sjimpanseområde der publikum satt i 15 - 20 minutter interessant for dyreelskere og informativ .. Sjimpanser ikke der lenge nok til å forårsake nød og i en familiegruppe ... Fange kanskje, men en liten gruppe sjimpanser beskyttet og elsket av personalet, du kunne se det tydelig og ikke bare for vår underholdning ... Et annet uteområde å gå til senere Elsket av dyrehagen kunne du se det og den unge mannen som brydde seg om gruppen deres. Utrolig å være så nær en art som er truet ... Flamencos på et vakkert sted .. Sea Lion godt matet og alle seler svømmer fritt og en prat med offentligheten samme mann om plast, miljø og bevaring...Generelt veldig informativ for dyreelskere som bryr seg Otters bilde her veldig fornøyd ... Hjort, hester, emu, alt fantastisk i sterkt solskinn ... Jeg fikk ikke sjansen til å se alle dyrene Tiger sov etter mating i soveområdet sitt og har en stor del senere for å leke og være en tiger God verdi for pengene under £7 og beste dagen ute noensinne for meg personlig Anbefaler på det sterkeste å besøke, og vil gå igjen 2020 ... Bevaring er viktig\nt for å beskytte dyrelivet og Snow Leopard vil snart få et større område som bygges fritt til å streife omkring.

5. Colwyn Bay Beach

Colwyn Promenade, Colwyn Bay LL29 8ET Wales http://www.visitllandudno.org.uk/things-to-do/colwyn-bay-rhos-on-sea-beach-p293401

Utmerket - 43 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 470 anmeldelser

Anmeldt av sunseasandtime - Conwy, Storbritannia

Millioner har blitt brukt de siste 5 årene på å gjøre dette til en av de beste strendene i Storbritannia. Det har stille og rolig blitt en virkelig ressurs for Nord-Wales... Ny sand har blitt pumpet inn, vannet er blått flagg, det er kiosker og en anstendig restaurant på Porth Eirias, toaletter, vannsport og en fantastisk skoleball med sykkelvei og flate turer for miles. Nabolandet Rhos on Sea ligger en 15-minutters spasertur med sine butikker og kafeer. Det var ikke en overraskelse å se hvor populært det har blitt i løpet av sommeren. En virkelig gjennomtenkt regenerering!

6. Dan's Den Wheeled Play Area

Eirias Road, Colwyn Bay LL29 7SP Wales http://www.sk8loc8.com/skateparks/644/colwyn-bay-dans-den-skatepark/

Utmerket - 33 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 33 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

3.5 basert på 3 anmeldelser

7. Porth Eirias Waterfront Complex

The Promenade, Colwyn Bay LL29 8HH Wales http://colwynbaywatersports.co.uk

Utmerket - 35 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 20 anmeldelser