Topp 9 båtutleie i Saskatchewan, Saskatchewan

Oppdag de beste tingene å gjøre i Saskatchewan, Saskatchewan, inkludert Prairie Lake Vacations, Saskatchewan Jet Boat Adventures, Lakeside Marina Services, FLING PleasureCraft Rentals, Angell's Marina, Saskatchewans Best Boat Rentals, Beachside Boat Rental, Powerhead Rentals, Waskesiu Lake Adventure Centre.
Restauranter i Saskatchewan

1. Prairie Lake ferier

Velkommen ombord på Prairie Lake Vacations! Vi tilbyr husbåt-, pontong- og fiskebåtutleie på vakre Lake Diefenbaker! I tillegg har vi MV Betty Lou turbåt tilgjengelig for private grupper på 20-40 personer.

2. Saskatchewan Jet Boat Adventures

Naturskjønne turer og guidet fiske fra Saskatoon sentrum. Mange alternativer for turer, så sjekk vår nettside, du kan også finne oss på Facebook.3. Lakeside Marina Services

Lakeside Marina Service ligger i rekreasjonsområdet Elbow Harbor nær Elbow, SK, og er den største marinaen med full service ved Lake Diefenbaker. Vi tilbyr sesong- og korttidsleie av fortøyning for motor-/seilbåter på opptil 45 fot, samt husbåter. Vi har drikkevann, kloakkpumpe og premium drivstoff på kaien. Vi har båtutleie som inkluderer en 24' pontongbåt og 16' premium fiskebåter. Vi kan gi all informasjonen du trenger for å nyte tiden ved innsjøen vår. Butikkbeholdningen vår inkluderer agn, utstyr, is, konfekt, marine deler og tilbehør, tau, vannleker, sesongklær og et stort utvalg av Crocs-fottøy.

4. FLING PleasureCraft Rentals

 FLING PleasureCraft Rentals

Oppdag ditt eget eventyr med FLING! Utleie av PleasureCraft. Vi tilbyr enkelt- og flerdagsutleie på fiske- og fritidsbåter samt snøscootere. Sjekk ut våre nåværende varelager nedenfor!

5. Angells Marina

 Angell's Marina

Liten fiskevann marina som tilbyr ulike båter og utstyr til leie samt agnbutikk med forsyninger. Før 2019 var Angell's Marina en del av Angell's Fishing Resort på Amisk Lake i Denare Beach, SK. Nå er det et uavhengig selskap som leverer forsyninger, deler, utleie og drivstoff for å støtte livet ditt i innsjøen i Denare Beach.

6. Saskatchewans beste båtutleie

 Saskatchewans beste båtutleie

Vi er Saskatchewans beste båtutleie, vårt hovedfokus er at du får en best mulig opplevelse. Sask har noe av det BESTE fisket hvor som helst, og våre båtutleiealternativer lar deg bruke mer tid på vannet og oppleve alt det vakre Saskatchewan har å tilby. Enten du er ute etter en tur eller seriøst fiske, har Saskatchewan's Best Boat Rentals deg dekket.

7. Båtutleie ved stranden

Utmerket - 92 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 12 anmeldelser

 Båtutleie ved stranden

8. Utleie av Powerhead

Utmerket - femti%

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - femti%

Totalvurderinger

3.0 basert på 2 anmeldelser

9. Waskesiu Lake Adventure Center

 Waskesiu Lake Adventure Center