Topp 9 restauranter i Micanopy, USA

Micanopy (/mɪkəˈnoʊpi/ mik-ə-NO-pee) er en by i Alachua County, Florida, USA, som ligger sør for Gainesville. Befolkningen ved folketellingen i 2010 var 600. Sentrum er utpekt som et historisk distrikt, oppført i det nasjonale registeret over historiske steder. Den inneholder en rekke antikvitetsbutikker, samt flere restauranter. Det er også kjent for å være innspillingsstedet for den romantiske komedien fra 1991, Doc Hollywood.
Ting å gjøre i Micanopy

1. Blue Highway Pizzeria

204 NE Highway 441, Micanopy, FL 32667-3626 Gratis Wi-Fi, Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Aksepterer Kredittkort Italiensk, Pizza, Moderne, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 9 - SGD 24 +1 352-466-0062

Utmerket - 67 %

God - 23 %Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 280 anmeldelser

Blue Highway er en uformell, familievennlig nabolagsrestaurant som spesialiserer seg på tradisjonell napolitansk pizza og calazones. Det serveres små tallerkener, salater, panini, smørbrød og desserter. Gluetenfrie alternativer er tilgjengelige. Et godt utvalg av lokalt håndverksøl og vin er også tilgjengelig. Vi er stolte av vår kulinariske kultur; serverer fersk, lokal, økologisk (når det er mulig) og ekspert tilberedt mat av høyeste kvalitet, servert med kjærlighet.

Anmeldt av shelbyduncan - Dunnellon, Florida

Jeg forstår at dette er Blue Highways opprinnelige plassering. Jeg er mer kjent med deres Ocala-restaurant, som jeg liker godt. Micanopy-stedet har færre sitteplasser i en eldre bygning. Maten er veldig god begge steder, og personalet er vennlig og informativt begge steder. Men dette Micanopy-stedet bruker mye engangsservise for middagsgjester, noe som er en stor skuffelse for meg. Hvis jeg skal ut og spise og spise i restauranten, vil jeg ikke spise og drikke av engangsplast. Størrelsen på anlegget kan gjøre rengjøring av ikke-engangsservise et problem, men det kan ikke være bra for miljøet.

2. Coffee N Cream

201 NE Cholokka Blvd, Micanopy, FL 32667-3511 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé Lunsj, brunsj, frokost +1 352-466-1101

Utmerket - Fire fem%

God - 44 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 84 anmeldelser

Anmeldt av Robin S

Reiser fra Nord-Florida til Sør-Florida og hadde lyst på iskrem. Mindre enn en kilometer unna I 75 var Coffee and Cream også kjent som Micanopy Cafe.
Flott lite sted, serverer også økologiske viner, espresso og små måltider i en tradisjonell liten bykafé. Sitteplasser inne og ute. Veldig sjarmerende og verdt et par minutters kjøretur fra utdanningen
Micanopy er kåret til en av de søteste småbyene i Amerika.

3. Åringen

14501 E County Road 325, Hawthorne, FL 32640-8317 Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, sjømat Lunsj middag +1 352-466-3999

Utmerket - 57 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 435 anmeldelser

Anmeldt av FNIGUY - Hamilton

En gruppe på fire på en søndag kveld for en bursdagsmiddag. Vi ble raskt plassert i en messe i nærheten av baren, og en servitør tok umiddelbart imot drikke- og appbestillingene våre.
Vi startet med stekte grønne tomater som fulgte med ranchdressing og en krydret remulade til å dyppe. De var lett mørbanket og krydret og tilberedt til perfeksjon. Jeg bestilte svart steinbit med en side av tater tots og okra med stuet tomotoer. Fisken var perfekt tilberedt. Mør og flassende, ikke tørket ut og overstekt som ofte skjer med fisk. De to steinbitfiletene var veldig godt krydret og ikke altfor krydret. Tater-tottene var en fin godbit som jeg dyppet i rester av ranchdressing fra de stekte grønne tomatene, og okraen ble også perfekt tilberedt. Alt i alt en flott rett!
To av mine følgesvenner bestilte stekt svinekotelett og var begge veldig fornøyde med koteletten og porsjonsstørrelsen som var ganske sjenerøs. Sidene inkluderte bakt potet, grønnsaker og ostegryn, som alle ble rapportert å være veldig godt tilberedt, krydret og velsmakende.
Den siste middagen hadde stekt vilt tilberedt middels sjeldne som var perfekt ferdig og supermørt. Sidene hans var bakt søtpotet og grønt, som igjen ble perfekt tilberedt. Alle måltider kom også med to deilige hush valper.
Vi avsluttet måltidet med en delt skive syrlig appelsinpai, som har konsistensen som nøkkellimepai, men smaker som en kremsikkel. Det var kjempeflott!!! En perfekt avslutning på måltidet.
Denne restauranten er et stykke ekte Nord-Florida-nostalgi. Den har eksistert veldig lenge (og ser den ut, kan jeg legge til.), men det er en stor del av sjarmen. Besøkt av lokale gjengangere, er det et flott sted å gå for et deilig og interessant måltid.
Ta en spasertur gjennom restauranten når du er ferdig og se biblioteket fylt med bøker som er til salgs, samt en stor utstilling av utstoppede dyr. Du vil ikke bli skuffet!

4. Antonio's Made in Italia

22050 N US Highway 441, Micanopy, FL 32664 Uteservering, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitører, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Aksepterer Discover, Gatekjøkken, Barnestoler tilgjengelig, Godtar kredittkort Italienske, glutenfrie alternativer Middag SGD 17 - SGD 30 +1 352-591-4141

Utmerket - 73 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 184 anmeldelser

Anmeldt av Michele F - Vero Beach, Florida, USA

Min mann og jeg har (mens vi besøkte sønnen vår) prøvd omtrent alle spisesteder fra Gainsville til Micanopy.
Vi hadde lest anmeldelser og drevet av Antonios mange ganger. Vi var så glade for å endelig ha middag på denne bedårende restauranten.
Vår servitør Aaron var sjarmerende og kunnskapsrik om vin og meny. Jeg bestilte kalvekjøttet parmigiana som var mørt og deilig. Min mann hadde Brushetta forrett og en av spesialiteter - fylt kalvekotelett. Han var fornøyd med begge valgene. Vi avsluttet måltidet med den huslaget Tiramisu.
Ørkenen var annerledes enn det vanlige - mer av den deilige vaniljesaus enn kake - fantastisk!
Vi, for ikke så lenge siden, tilbrakte 3 uker i Italia fra Alpene gjennom Toscana og Roma. Vi spiste fantastisk mat og Antonios skuffet ikke.

5. Mosswood Farm Store

703 NE Cholokka Blvd, Micanopy, FL 32667-4114 Takeaway, Uteservering Amerikansk, vegetarvennlig Frokost lunsj middag +1 352-466-5002

Utmerket - 72 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 71 anmeldelser

Anmeldt av orlandogal22 - Orlando, Florida

Vi har vært i Mosswood 2 - 3 ganger nå siden vi oppdaget Micanopy, og det er virkelig en skjult perle. Ikke la det ytre lure deg. Du går inn og det konkurrerer med enhver søt liten bykafé.

Utrolig ferske og deilige bakverk. Favorittene våre er den glutenfrie peanøttsmørkaken (stol på meg når jeg sier at enten du er glutenfri eller ikke-glutenfri, vil du aldri smake en bedre peanøttsmørkjeks), den sjakkpai-lignende tingen, og frosted brownies... de er massive! Alt er rimelig og deilig.

De har også en myriade av kaffe og te å prøve. Café latte og café mocha er andre favoritter, det samme er iskaffen. Hun kan lage det som du foretrekker.

De har også søte magneter (for Micanopy eller selve butikken), i tillegg til gode såper, lokal honning, etc. Tonnevis av pene småting å se på i det tilstøtende lille 'butikkområdet'.

Å - og ikke glem å vinke 'hei' til Creamsicle, butikkens kattansvarlige. ;)

Totalt sett - anbefaler på det sterkeste! ELSKER dette stedet.

6. Pearl Country Store

106A NE Highway 441, Micanopy, FL 32667-4002 Gatekjøkken, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, Grill, Glutenfrie alternativer Frokost lunsj middag SGD 7 - SGD 13 +1 352-466-4025

Utmerket - 59 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 178 anmeldelser

Anmeldt av Christine B

Brisket, Barb-svinesmørbrød og god veikantstemning gjør dette til et reisemål for Gainesville-studenter og besøkende. Litt surt personale på utsiden, men de er veldig hyggelige og hjelpsomme store du blir kjent med dem.

7. Old Florida Cafe

203 NE Cholokka Blvd, Micanopy, FL 32667-3511 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Lunsj +1 352-466-3663

Utmerket - 29 %

God - 57 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 114 anmeldelser

Anmeldt av Neill B - Amsterdam

Bestilte den cubanske sandwich-ikke 'den beste denne siden av Havana', men veldig bra. Hvis du er i Micanopy rundt lunsjtid, vil dette være mitt forslag til deg. En av oss bestilte Rubinsky-og syntes den var velsmakende, akkurat som hun forventet.

8. Antonios

22050 North US 441, Micanopy, FL 32667-7522 Reservasjoner, servitører italiensk +1 352-591-0145

Utmerket - 78 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av Barb B - Ocala FL

Det er omtrent et år siden jeg spiste middag på Antonio's. Hvorfor ventet jeg så lenge????? Fortsatt den beste all-around matopplevelsen i Marion County. Fra sjarmerende omgivelser, nydelig atmosfære, fin musikk, intime sitteplasser..... hva er ikke å elske? Jeg elsker det hele, med maten og servicen på topp! I går kveld delte en venn og jeg en forrett med hjemmelaget mozzarella med ricotta og urter, to hovedretter med ribeye-biff og hummerravioli, et par sidesalater og desserter. OMG, vi var i mat-eufori koma! Og å få besøke Antonio og høre historien hans var en fantastisk bonus. Vi satte pris på Limoncello...... ville gjerne prøve det igjen! Vi er aldri skuffet over å spise på Antonio's. Og spent på å oppleve det han har i vente neste gang!

9. Depotet

22060 Highway 441 N, Micanopy, FL 32667-7677 Sitteplasser, rullestoltilpasset Bar, Pizza, Pub Lunsj middag +1 352-591-0145

Utmerket - 33 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 16 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 12 anmeldelser

Anmeldt av Travis O

De har nettopp omformet dette fra den gamle Antonio's Deli, og det ser fantastisk ut. De har god pizza, vinger og smørbrød. Inne er et hyggelig barområde med TV-er. De har en egen spisestue med boder mot veggene og langbord i midten. Ute foran er en overbygd uteplass med sitteplasser også.
Maten er utmerket. Sitter eller ringer i forkant for å bestille en pizza. Det er flott å ha et sted som dette i området nå. Det ligger i Mcintosh, FL, litt sør for Micanopy på 441.