Topp 9 Zipline & Aerial Adventure Parks i Los Cabos, Baja California Sur

Mexicos raskest voksende feriested byr på milevis med tom ørken og øde strender. Avslappet natteliv og gammeldags moro i solen er Cabos lokkemiddel. Bare visse strender er trygge for svømming, inkludert Lovers' Beach og den mer stormfulle og passende navnet Divorce Beach. Hvalsafari, hanggliding, snorkling, antikviteter, golf og fiske, Loretos historiske oppdrag, og sportsfiske og servering i hovedstaden La Paz er andre attraksjoner. SuburBaja-busser reiser langs kysten.
Restauranter i Los Cabos

1. Cabo Adventures

Utmerket - 92 %

God - 5 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 1686 anmeldelser

  Cabo Adventures

Spennende og spennende, vårt utendørseventyr kombinerer fantastiske aktiviteter med det imponerende landskapet til Boca de la Sierra, et UNESCO-beskyttet biosfærereservat. Zip line over canyons over en vakker ørkenbekk, rappell ned en fjellvegg, kryss forskjellige hengebroer, klatre på den berømte Crazy Ladder og mer. Dette spennende eventyret får frem barnet i oss alle. Ved ankomst til Base Camp vil du bli møtt av våre vennlige og tospråklige guider som vil gi deg alle nødvendige instruksjoner. Rappel ned og klatre opp fjellvegger, kryss hengende broer og zip-line på 8 linjer, inkludert side-ved-side-linjer for racing med vennene dine og de over 1700 fot (550 meter) lange. Sikkerhet er vårt hovedfokus. Vi er den eneste zip-line-operatøren i Cabo som tilbyr dobbel-sikkerhet zip-linjer, og vårt Outdoor Adventure har blitt designet for å møte alle standarder satt av ACCT, verdens ledende utfordringskurs bransjeorganisasjon.

2. Cabo Rabattturer

Utmerket - 93 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 45 anmeldelser

  Cabo Rabattturer

Cabo Discount Tours tilbyr en uforglemmelig Cabo-opplevelse, som kombinerer alle aspekter av Cabo San Lucas Adventure Lifestyle. La oss organisere de beste turene og aktivitetene i Los Cabos for deg og din gruppe. Vi jobber med enkeltpersoner, familier og store grupper, for å tilby de beste aktivitetene og servicen gjennom de beste turselskapene i Los Cabos. Kom og sjekk ut våre utrolige priser på et stort utvalg av Cabo-turer og aktiviteter. Enten du leter etter gode tilbud på golfpakker, ATV-turer, zip-linjer, hvalsafariturer, sportsfiske, solnedgangscruise eller så mye mer... La oss være din one stop shop for utmerkede priser på de beste turene og aktivitetene i Los Cabos. Se ikke lenger for de beste tingene å gjøre i Cabo San Lucas.

3. Cape Paradise Tours

Utmerket - 93 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 139 anmeldelser

  Cape Paradise Tours

Cabo Paradise Tours er et 5-stjerners vurdert selskap på TripAdvisor, Viator, Yelp, Facebook og mer. Vi er et profesjonelt selskap som er dedikert og lidenskapelig opptatt av å tilby morsomme turer og aktiviteter av høy kvalitet med utmerket kundeservice! Vi bryr oss virkelig om hver kunde, og vi gir en minneverdig ferieopplevelse! Vi elsker å se alle våre kunder forlate Cabo med et smil om munnen!

4. Baja Corporal Advisor

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

  Baja Corporal Advisor

Baja Cabo Advisor spesialiserer seg på reiselivstjenester og streber etter å gjøre ferien din til den ultimate opplevelsen fra begynnelse til slutt. Hos Baja Cabo Advisor tror vi at det ikke er noe som ikke er mulig for å hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut. Vi tilbyr uforglemmelige skreddersydde dagsturer ... det er ingen forespørsel vi ikke kan få til! For mer informasjon www.bajacaboadvisor.co

5. Cape Memories

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

  Cape Memories

Hei! Velkommen til Cabo Memories � aktiviteter, transport, informasjon, underholdning og din beste venn for å være her i Los Cabos. Send oss ​​en melding!

6. Ozeanitetsopplevelser

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 17 anmeldelser

  Ozeanity-opplevelser

Vi er et destinasjonsadministrasjonsselskap for aktiviteter og opplevelser i Los Cabos & La Paz, BCS, México. Vi ønsker å være din reisemålsferiepartner, og tilby våre fulle ferdigheter, destinasjonskunnskap og relasjoner, for å ta opplevelsen din til det høyeste nivået. Støtte deg til å ta den beste avgjørelsen, skape drømmen din til virkelighet, bringe det utenkelige til live, vår suksess er din lykke.

7. Baldakin Costa Azul Eco-Adventure

Utmerket - 69 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 392 anmeldelser

  Baldakin Costa Azul Eco-Adventure

Har du noen gang lurt på hvordan det føles å fly gjennom luften i 40 mph og 350 fot over kløfter og fjell? Vil du prøve noe nytt og virkelig morsomt på ferien? Den perfekte turen for de som leter etter noe nytt og veldig morsomt og så nær byen, vil du ha tiden i livet ditt og føle deg i kontakt med naturen som aldri før.

8. TOPP TURER DMC

  TOPP TURER DMC

Cabos Destination Management Company of Choice. Top Tours DMC gir individuell oppmerksomhet for å skape minner for livet. DETTE ER DET GODE LIVET!!

9. Beste alternativ reise Mexico

  Beste alternativ reise Mexico

Vi er et meksikansk virtuelt reisebyrå spesialisert på ungdomsmarkedet fra 18 til 35 år. Vi tilbyr turistpakker til ulike nasjonale og internasjonale destinasjoner. Ser etter de beste prisene for våre kunder og tilpasser seg deres budsjetter for å kunne tilby den beste servicen.