Wellington Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Wellington

Oppdag den beste restauranten i Wellington, Canada inkludert Orchard Drive Dari-Bar, East & Main Bistro, Pomodoro Trattoria & Wine Bar, La Pergola Restaurant, It's Wickedly Sweet, Sandbanks Bar & Grill, Rock'n Rogers Pizzeria, Soup Opera Market Bistrot, Drake Devonshire, The Wellington Bakery
Ting å gjøre i Wellington

1. Orchard Drive From-Bar

460 Main St, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet kanadisk Lunsj middag +1 613-399-2131

Utmerket - 29 %

God - 43 %Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 12 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 41 anmeldelser

Anmeldt av LarryTheRadioGuy - Peterborough , Canada

Ser etter et sted for middag i Wellington . Etter å ha avvist omtrent 3 steder på grunn av latterlig høye priser i en, pretensiøs innredning i en annen, en begrenset 'nattmeny' i en annen, og en som avviste oss (den var full)........ snublet vi inn i frukthagen Drive Dari Bar.
Det ser ut til at det er her de 'ekte' Wellingtonianerne går. Meget vennlig og jordnært personale, lys kafeteriastilbelysning og en variert og rimelig billig meny.
Startet med dagens suppe.......en deilig Tyrkia med Wild Rice for kun 3,75. Deretter en forrett av kokos reker...... og mens rekene i seg selv ikke var gourmet, var hele retten ganske velsmakende.
Jeg hadde en gresk burger med løkringer. Løk ringer var stor (ikke fettete i det hele tatt) og burger var ...... en fin størrelse. Kjøttet var en av de store forhåndstilberedte burgerne (ikke for salte, som var bra) skåret med noen havregryn eller noe.......men jeg likte det. Smakte ikke for mye av fetaosten. Partneren min var skuffet over hennes kyllingwrap....... åpenbart ikke en av dette stedets spesialiteter.
Men etter de andre forsøkene...... virket et sted som dette så forfriskende. Så det er kanskje ikke en 4-stjerners restaurant, men det var minst 4 stjerner for oss.

2. East & Main Bistro

270 Main Street | Prince Edward County, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Kanadisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 613-399-5420

Utmerket - 61 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 597 anmeldelser

Anmeldt av Stuart W - Barcelona , Spania

Vi hadde en fantastisk Countylicious-middag på East & Main. Måltidet var fantastisk, utmerket vinsammensetninger og fantastisk service laget for et minneverdig måltid. Takk til David og alle ansatte ved E&M! Sterkt anbefalt restaurant for alle som leter etter en god middag...Mer Tusen takk for dine gode ord Stuart!

3. Tomat Trattoria & Wine Bar

280 Main Street | Prince Edward County, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Italienske, glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$181 - HK$275 +1 613-399-5909

Utmerket - 39 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 198 anmeldelser

Smak på italienske deleplater servert med tilhørende viner (lokale og internasjonale) i en vakker 160 år gammel bygning.

Anmeldt av Doug M - ontario

Fire av oss spiste middag mandag kveld 9/11. Det var deilig ... braisert biff cannelloni, pasta og kjøttboller, pasta kylling, hvitløksreker og caprese salat.
Eieren overrasket over mengden på en mandag så manglet ansatte, men hun maset om å vente, bar, sete, velkomst osv. og kokken leverte måltidene... flott touch og teamarbeid.
Hvis du er i Prince a Edward County, ta en stopp ved Pomodoro.

4. La Pergola Restaurant

1186 Greer Rd | Casa Dea Estate Winery, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Sitteplasser, Servitørpersonalet , Reservasjoner , Uteservering italiensk, pizza Lunsj +1 613-399-3939

Utmerket - 54 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 1. 3%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Tdotontario - Toronto

Jeg var glad for at denne vingården var åpen for lunsj. Denne dagen serverte de kun pizza på grunn av fraværet av kokken eller andre kokker. Det var min tiltenkte bestilling, så jeg var greit med det. Hver (alder) beskytter er utstyrt med en prøve av Chardonnay til lunsj. Fin touch. Baguettebrød i skiver og en deilig svart oliventapenade tilbys uten kostnad. Jeg bestilte Margarita pizza. Det var en skuffelse. Sausen var fin som var osten, men skorpen var tett og tung. Det var også knapt med basilikum. Ett blad per skive. Absolutt spiselig, men ikke minneverdig. Jeg liker heller ikke oppskåret tomat på en Margarita-pizza. Kaldt vann leveres og etterfylles. Vingården på stedet selger en rekke varer i tillegg til egen vin. Servitørene var alltid vennlige uansett hvor opptatt de ble. Kanskje det ville være verdt et tilbakebesøk for pastaen.

5. Det er Wickedly Sweet

186 Main St, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Ta ut , Tilgjengelig for rullestol kanadisk Frokost +1 613-399-2462

Utmerket - 54 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 29 anmeldelser

Anmeldt av Gary O - Port Maitland , Canada

Vi var på vei til Picton og vi så dette stedet så vi stoppet i . jeg hadde en Smørbrød og alle andre hadde noe søtt. Alt var veldig bra. Nå har vi et sted å stoppe når vi skal gjennom Wellington .

6. Sandbanks Bar & Grill

153 Wellington Hoved | Hjørnet av Belleville St og Main Street, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Serverer alkohol, Reservasjoner Bar, Pub, Diner, Vegetarvennlig Lunsj middag +1 613-399-1212

Utmerket - tjue%

God - 25 %

Tilfredsstillende - 30 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 14 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 63 anmeldelser

Røykeri, biff og sjømat

Anmeldt av Cocotel - Ottawa, Canada

Min mann og jeg gikk ned til Duke of Wellington/Sandbanks Bar for en drink før middag et annet sted. Vi ble sittende ute på terrassen med utsikt over vannet, og det var en herlig ettermiddag. Tallrike lånetakerne, alle spising og maten som ble båret forbi bordet vårt så bra ut. Men da serveren vår kom over fortalte hun oss umiddelbart at den eneste salaten de hadde var Caesar, at alle andre salater på menyen ikke var tilgjengelige. Hu h? Hvordan kan en restaurant gå tom for salatfeste? Spesielt når innen gangavstand er en Foodland-kjøpmann som vi senere besøkte, og de hadde MASSE råvarer tilgjengelig. Merkelig. Over alt på terrassen var det skilt for Steamwhistle-øl og andre ølprodukter som man kan anta at de har tilgjengelig. Nei. Da mannen min bestilte en øl, ble han fortalt at de ikke hadde noe på fat. INGENTING. Alt de hadde var elendig amerikansk øl og Corona. Jeg hadde et glass Prince Edward Country riesling, som var hyggelig. Uteplassen/dekket har sårt behov for rengjøring og vedlikehold, og sidene av bygningen var dekket av støv, skitt og nett fra i fjor sommer. Serveren vår var veldig hyggelig, og til og med hun virket skuffet over stedet, å dømme ut fra ansiktsuttrykket og stemmen da hun forklarte at det ikke var salat eller tappeøl. Stedet har en førsteklasses beliggenhet og vi var der en uke før langhelgen i mai, antagelig når turistsesongen virkelig starter. Jeg spår at denne virksomheten vil bli stengt hvis de ikke tar seg til rette. Vi bodde på en B&B og snakket med et annet par som hadde spist der dagen etter vårt besøk. Hans kone bestilte en mangosalat og - gjett hva?! - de hadde ingen mango!!! Jeg kan ikke huske hva han bestilte, men sa at det var et problem med det også. De var ganske skuffet. For en skam at denne eiendommen ikke blir forvaltet riktig fordi det kan være en gullgruve. Selv lokalbefolkningen vi snakket med sa at stedet er hit og savner når det kommer til mat.

7. Rock'n Rogers Pizzeria

284 Wellington Hoved, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet Pizza, kanadisk Lunsj, frokost, middag +1 613-399-9090

Utmerket - 29 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 44 anmeldelser

Anmeldt av papillon_en_voyage - Montreal , Quebec, Canada

Ikke gå dit hvis du vil ha noe annet enn et stykke ferdigstekt pizza. Vi var der like før middag for lunsj, og jeg måtte ta med meg bestillingen min hjem etter 45 minutters ventetid... og det faktum at mannen min allerede var ferdig fordi han var så heldig å ha pizzaskivene... Det jeg hadde bestilt ble bestilt omtrent 10 minutter før 2 arbeidere bestilte det samme, og de ble servert nesten umiddelbart. Nesten ingen unnskyldninger. Veldig dårlig service.

8. Suppe Opera Market Bistrot

11 Prins Edward Dr, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Servitører, Reservasjoner , Sitteplasser , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Ta ut , Parkering tilgjengelig, Full bar, Godtar kredittkort Fransk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Lunsj middag HK$39 - HK$283 +1 613-399-1888

Utmerket - 62 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 84 anmeldelser

Autentisk rustikk europeisk mat i en uformell Bistrot/Market-setting. Finn Bistrot-klassikere som Confit de Canard, Lapin a la Moutarde, salade Nicoise og Steak Frites. Vi har også et utvalg av gourmetgodbiter fra kaviar, utvalg av internasjonal og kanadisk ost, utvalg av charcuterie, Nduja, Chorizo ​​og huset vårt ferske Kimchi. Prøv våre pommes frites, Burbank-poteter stekt i 100 % biffdrypp eller en av våre beste supper noensinne.

Anmeldt av LV2TravelWRLD - Niagara Falls, Canada

Nydelig restaurant. Deilig mat laget av eieren, Sujo, som glad snakket med gjester og svarte på spørsmål mens hun jobbet på det åpne kjøkkenet sitt. Salatrigaletto var deilig og vakkert presentert. Det var forfriskende å ha et vegansk alternativ til middag (ratatouille)...MerTakk for dine hyggelige ord og deling av opplevelsen din på Soup Opera! Vi håper å se igjen ved neste besøk til PEC!

9. Drake Devonshire

24 Wharf Street, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Amerikansk, Bar, Kanadisk, Internasjonalt, Fusion, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, drikke HK$126 - HK$212 +1 613-399-3338

Utmerket - 38 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 708 anmeldelser

Forvent å finne dager i Devonshire fylt med flotte utendørsaktiviteter og The Drakes berømte kulturelle programmering, med lokale musikere, artister og utøvere som garantert vil inspirere deg. Vi er her som din County concierge. Vi kan hjelpe til med å arrangere en mengde aktiviteter, inkludert kunst, vin, sightseeingturer + utflukter. Fylket kan skryte av fantastisk sykling og langrenn, fluefiske, golf, yogastudioer og vannsport i Sandbanks Provincial Park. Vi håper at du vil nyte alt Drake Devonshire og fylkeskommunen vårt har å tilby, og at du kommer tilbake sesong etter sesong for å se og oppleve det stadig skiftende landskapet. Vurder vår Wellington hjem til deg og nyt din overnatting i fylket.

Anmeldt av AParker0510 - St. Catharines, Canada

Drake Devonshire var en fantastisk kveld med mannen min på vår min-moon ferie i fylket! Tjenesten var fantastisk, og maten var fantastisk! Store porsjoner og fantastisk smak! Takk for den gode tilbakemeldingen! Vi er alltid glade for å arrangere spesielle anledninger for våre gjester.

10. Den Wellington Bakeri

460 Main St | Prince Edward County, Wellington , Ontario K0K 3L0, Canada Ta ut kanadisk Frokost +1 613-399-2867

Utmerket - 79 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 28 anmeldelser

Anmeldt av susan G - Belleville , Canada

Vi har vært i dette bakeriet et par ganger, nå er jeg endelig i gang med en anmeldelse! Vi var der tidlig i morges for skinke- og ostecroissanter og noen andre godbiter. Bakeren er en superhyggelig fyr og vi liker alltid produktene hans. Mange bakerier lukter godt eller produktene ser bra ut, men når du prøver dem ender du opp med å bli skuffet. Ikke dette stedet! Kanelboller, brød, turnovers, alt ser bra ut, lukter godt OG enda viktigere smaker godt!