Williams matguide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Williams

Beliggenheten bare 60 miles fra den sørlige kanten av Grand Canyon gjør Williams til et populært stopp for besøkende til Arizonas naturlige skjønnhet. Den historiske Grand Canyon Railway stopper her i sør, og frakter hundretusenvis av turister hvert år til og fra Canyon på sin hundre år gamle dampdrevne linje. I de mer umiddelbare omgivelsene gir Kaibab National Forest og Bill Williams Mountain-området gode muligheter for camping, fotturer og eventyr.
Ting å gjøre i Williams

1. South Rims vin- og ølgarasje

514 E Route 66, Williams, AZ 86046-2704 Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Fjernsyn, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Gatekjøkken, Tilpasset rullestolbrukere, Full bar, Reservasjoner, Godtar kredittkort Amerikansk, Brew Pub, Bar, Pub, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, drikke +1 928-635-5902

Utmerket - 73 %

God - 18 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 440 anmeldelser

Grand Canyon og nordlige Arizonas fremste smaksrom og salong. Med Arizona håndverksøl, Arizona-viner med 28 viner på fat, komplett restauranteksklusiv detaljhandel og suvenirer. South Rims serverer nå biffer, ribbe, italienske hovedretter, salater, hjemmelagde supper, forretter og mer.

Anmeldt av jeremy051176 - Houston, Texas

Vi valgte dette stedet etter Tripadvisor-vurdering. Etter denne opplevelsen forstår vi hvorfor dette stedet er rangert som nummer 1.
Maten var veldig god, stort utvalg av gode øl på fat, og servicen var helt perfekt. Vi ankom rundt 20.00 og måtte vente i ca. 10 minutter på å bli plassert fordi beliggenheten er berømt og overfylt. Det er verdt det. Vi var fire av oss. Anbefaler definitivt å gå til dette stedet. Ingen nøling.

2. Pine Country Restaurant

107 N Grand Canyon Blvd, Williams, AZ 86046-2513 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Diner, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld +1 928-635-9718

Utmerket - 46 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 2 anmeldelser

Anmeldt av jeremy051176 - Houston, Texas

Dette stedet så veldig fint ut i begynnelsen. Velkommen var veldig vennlig. Bare 10 minutter å vente på å bli plassert ved middagstid 'rush hour' i Williams. Mange turister! Når vi har satt oss, kom en uvennlig kelner for å ta seg av oss, eller la oss si å prøve å få denne hyggelige atmosfæren til å bli mye mer frastøtende. Ingen alkohol! 'Dette er ikke noe alkoholsted Sir!' Greit, jeg er sammen med familien min på fire og kan lett hoppe over øltiden i kveld... ingen grunn til bekymring. Men servitøren begynte å plassere en annen gruppe til et annet bord nær oss og tok bestillingen deres uten å ta hensyn til oss lenger... etter 10 minutter bestemte vi oss for å dra! Det tok ham sannsynligvis 10 minutter til å innse at vi dro ... ikke ønsket å tjene oss ... ikke ønsket å bli servert av ham. Det er det! Takk Sir, du fikk oss til å gå til et annet sted hvor vi la 5 stjerner.

3. Brewed Awakenings Coffee Co.

326 W Route 66, Williams, AZ 86046-2427 Sitteplasser, rullestoltilpasset Kafe Frokost +1 928-254-3015

Utmerket - 55 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av 7AML - Chicago, Illinois

Ja, de har en merkelig dobbeldør som er skremmende. Imidlertid hadde vi den beste varme sjokoladen i byen jeg kunne finne, og jeg så lenge siden datteren min var syk og ville ha den ekte varen og ikke bare det varme vannet med pulver. Jeg hadde deilig urtete - prickly pear.

Den 17 år gamle serveren var veldig hjelpsom og hun var veldig tålmodig med 8-åringen min som liker å stille mange spørsmål og som tok seg tid til å telle endringen vi betalte med.

Vi kom tilbake neste morgen før vi kjørte videre for en ny runde med varm sjokolade.

4. Red Raven Restaurant

135 W Route 66, Williams, AZ 86046-2528 Sitteplasser, Servitører, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld SGD 20 - SGD 52 +1 928-635-4980

Utmerket - 63 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av travelwriter52 - Conyers, GA

Jeg hadde hørt mye fint om denne restauranten. Jeg forventet ikke rask service fordi vi var en stor gruppe. De håndterte det faktum at vi var en stor gruppe uten problemer, men enkelte retter tok lengre tid. Jeg bestilte fish and chips. Fisken så bra ut, men smakte ikke frisk. Det var ikke dårlig, bare ikke så bra som jeg hadde håpet. Potet wedges var varme, men litt overcooked. Jeg vil spise der igjen, men vil ikke få fish and chips igjen. De har et godt nok rykte til å gi dem en ny sjanse.

5. Cowgirl Coffee Cake Company

420 W Route 66, Williams, AZ 86046-1913 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Aksepterer Discover Amerikansk, kafé Frokost SGD 8 +1 928-635-6794

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 46 anmeldelser

The Cowgirl Coffee Cake Company er en amerikansk konditori- og dessertbutikk som ligger på historiske Route 66 i Williams, AZ. Vår konditor har 25 års erfaring i noen av de fineste restaurantene og hotellene i Amerika. En vakker utendørs hage sittegruppe er tilgjengelig for å nyte bakverk eller dessert i komfort og privatliv. The Cowgirl begynte nylig å servere burgere, hunder, pommes frites, BLT'er og stekte kyllingsmørbrød - alt ferskt, laget på bestilling og servert på hjemmelagde boller ... vi har også lagt til komfortable sitteplasser innendørs!

Anmeldt av Karen A - Haddonfield, New Jersey

Jeg var ikke imponert over kaffekaken, men kanelbollene var fantastiske. Tjenesten var utmerket. De enkelte skivene ble pakket for reise og priset veldig rimelig.

6. Spark på rute 66

2550 W Route 66, Williams, AZ 86046-9543 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Bar, Moderne, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld SGD 10 - SGD 33 +1 928-635-2052

Utmerket - 66 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Kicks er en bar og grill som serverer lunsj og middag sammen med søndagsbrunsj. Med et bredt utvalg meny, er alt laget i huset og lokalprodusert.

Anmeldt av et TripAdvisor-medlem

Mannen min bestilte biff stroganoff og moren min bestilte Tyrkia klubb. Vi bestilte makaroni og ost til datteren vår og kyllingstrimler til sønnen vår. Jeg bestilte deres Southern Fried Chicken. For forretter bestilte vi Caprese-salaten og krabbekakene. Caprese-salaten var 5 skiver tomat med 4 bittesmå skiver mozzarella og basilikum med balsamicoglasur. For $14 ga de oss to små krabbekaker. Stroganoffen var kald. Kyllingen min skulle ha en honningglasur på den, og den var persienner uten spor av sødme. Aspargesen som fulgte med middagen min var nok det eneste som ble tilberedt skikkelig og faktisk anstendig. de tok med barna er mat etter at alle andre allerede hadde fått det og glemte å ta med barna drikke til all maten allerede var gitt. I mitt siste forsøk på å se hvorfor dette stedet er så populært, bestilte jeg creme brulee. Jeg skulle virkelig ønske at jeg ikke hadde det. Som du kan se på bildet av den jeg har lagt ved denne anmeldelsen, ser det ut som om noen har skrapet den ned i beholderen eller droppet den. Ikke spis her. Det er mange flere valg 5 minutter nedover veien som ikke belaster en arm og et ben for små porsjoner med smakløs smak.

7. Dairy Queen

603 W Route 66, Williams, AZ 86046-2334 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, hurtigmat Lunsj middag +1 928-635-2502

Utmerket - 31 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 72 anmeldelser

Anmeldt av rollingwheel - Vancouver

Spaserte nedover den gamle ruten for å få den typiske Dairy Queen-godbiten! Det faktum at det var en old school DQ på Route 66 var fantastisk. Annet enn det, samme ol samme ol, tenåringer som serverer deformerte iskrem. Hva annet har de å si?

8. Grand Canyon kaffe og kafé

137 W Railroad Ave, Williams, AZ 86046-2655 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Meksikansk, Southwestern, Diner, Amerikansk, Kafé, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj SGD 9 - SGD 17 +1 928-635-4907

Utmerket - 57 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 371 anmeldelser

Kjæledyrvennlig uteplass

Anmeldt av WouldiGoBack2 - Fareham, Storbritannia

Stedet var travelt sent på morgenen, og vi følte oss velkommen av personalet.

Et godt valg på menyen og ikke skuffet over mengden mat eller kvaliteten på maten som serveres til oss. Hadde heller ikke lenge å vente selv om de var opptatt.

Ville jeg gå tilbake? Ja.

9. Dara Thai Cafe

145 W Route 66, Suite C, Williams, AZ 86046-2501 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Asiatisk, Thai, Vegetarvennlig Lunsj middag +1 928-635-2201

Utmerket - femti%

God - 38 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 177 anmeldelser

Anmeldt av Wub67 - Amsterdam, Nederland

Dette er en typisk thailandsk pop- og mammarestaurant. Tjenesten er vennlig og effektiv, men veldig opptatt da hun ser ut til å gjøre all matlagingen også. Det er ikke tilfelle, og du vil nyte omgivelsene og hjemmelaget mat. Den lille datteren (3?) vil sjarmere deg mens du venter.

10. Historisk fat+flaskehus

141 W Railroad Ave, Williams, AZ 86046-2630 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Amerikansk, Brew Pub, Bar, Moderne, Pub, Gastropub, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld, drinker SGD 20 - SGD 38 +1 928-635-5325

Utmerket - 47 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 280 anmeldelser

Historic Barrel + Bottle House tilbyr 16 utvalg av håndverksøl, lokal Arizona-vin, signaturcocktailer og en komplett kokkdrevet meny med en eksklusiv versjon av klassisk pubmat. Vi er familievennlige og tilbyr uteservering og levende musikk i de vakre sommermånedene.

Anmeldt av Jan N

Stoppet for en øl og lunsj. Stouten var så god at jeg kjøpte en til å ta med meg. Og suppen var fantastisk. Vegetabilsk biff - det var tilsvarende en hel biff i min suppe og smaken var utmerket. Serveren vår var veldig vennlig og ga oss mange tips for å utforske Grand Canyon.